top of page
voorbereiding schilderwerken

SCHILDERWERKEN

SCHILDERWERKEN IN EN ROND ZONHOVEN, LIMBURG VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

schilderwerken

ALGEMENE SCHILDERWERKEN BINNEN EN BUITEN

Een frisse verflaag kan wonderen doen. Niet alleen verbetert het de uitstraling van uw woning of bedrijfspand, het beschermt ook tegen weer en wind. Maar schilderwerk is een vak apart. Het vereist niet alleen precisie en expertise, maar ook kennis van materialen en technieken. In Zonhoven en de wijde omgeving van Limburg staat Algemene Schilderwerken Lenaerts Freddy klaar om algemene schilderwerken voor zowel particulieren als bedrijven te realiseren. Of het nu gaat om een binnen- of buitenproject, wij beschikken over de nodige ervaring en materialen om elk oppervlak te transformeren.

LAKKEN

Lakken is een duurzame oplossing voor het herstellen en beschermen van oppervlakken. Een kwalitatieve laklaag kan de levensduur van materialen aanzienlijk verlengen. Daarnaast biedt lakken een esthetische meerwaarde. Versleten ramen, garagepoorten en zoveel meer kan er met een laagje lak heel anders uitzien.

lakken
geschilderde houten trap

SCHILDEREN VAN TRAPPEN

Het schilderen van trappen is een effectieve manier om zowel oude als nieuwe trappen te transformeren en een uniek karakter aan uw woning te geven. Of uw oude trap nu een opfrisbeurt nodig heeft of u uw nieuwe trap een apart cachet wilt geven, met de juiste aanpak en materialen kunnen we een verbluffend resultaat bereiken.

INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN

Industriële schilderwerken omvatten een breed spectrum aan projecten, van grote hallen en industriegebouwen tot unieke locaties zoals casino's. De complexiteit en omvang van deze projecten vereisen een specifieke aanpak en expertise. Met de juiste kennis, materialen en onze hoogtewerker is geen klus te complex of te groot.

industriële schilderwerken
kaleien

KALEIEN

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek die vandaag de dag nog steeds veelvuldig wordt toegepast in zowel nieuwbouw als renovaties. Hierbij brengen we een dunne kalkpleister met een blokborstel op de stenen muur aan die zo een nieuwe moderne uitstraling krijgt en beschermd wordt.

BEHANGWERKEN

Met het juiste behang voegt u sfeer en karakter toe aan elke ruimte. Hierbij hebt u een uitgebreide keuze aan designs, kleuren en texturen. Ook de plaatsing van onze eigen posters is mogelijk. Als professionele behanger zorgen wij voor een prachtig eindresultaat.

behangwerken
winkelinrichting

WINKELINRICHTING EN DECORATIE HANDELSPANDEN

Door aandacht te besteden aan de etalage, ruimtelijke indeling, verlichting en kleurgebruik, kunt u een winkelomgeving creëren die niet alleen de verkoop bevordert, maar ook een positieve merkervaring biedt. Geen uitdaging is ons te groot.

WILT U MEER WETEN OVER ONZE SERVICE?
CONTACTEER ONS EN ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE OP MAAT!

bottom of page