top of page
behangrollen

BEHANGWERKEN

BEHANGWERKEN IN EN ROND ZONHOVEN, LIMBURG

DE BEHANGSPECIALIST VAN LIMBURG

Bent u op zoek naar een expert die uw interieur kan transformeren en een frisse, stijlvolle uitstraling kan geven? U zou er versteld van staan wat het juiste behangpapier met een ruimte kan doen!

 

Algemene Schilderwerken Lenaerts Freddy is gespecialiseerd in behangwerken in Zonhoven en verder in Limburg.

behangpapier met patroon van bladeren

BEHANGWERKEN VOLGENS DE LAATSTE TRENDS

Wij volgen altijd de laatste trends en de nieuwste technieken. U hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige behangsoorten. Vervolgens zorgen we voor een vakkundige plaatsing, met oog voor detail en een perfecte afwerking.

PLAATSEN VAN POSTERS

Naast de typische behangwerken bieden wij ook een professionele posterplaatsing aan. Wij werken enkel met onze eigen kwalitatieve posters. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de afwerking mooi en consistent is. Het kwaliteitsverschil kan immers groot zijn wanneer de poster elders is aangekocht. Door te kiezen voor onze eigen posters bent u dus verzekerd van een haarscherp eindresultaat!

VOORDELEN VAN BEHANGWERKEN

  • Creatieve vrijheid: Behang is verkrijgbaar in een ruime waaier aan patronen, kleuren en texturen, waardoor u eindeloos kunt combineren en uw ruimte kunt personaliseren.

  • Onvolkomenheden verbergen: Behang kan kleine barsten of beschadigingen in de muur verbergen.

  • Aanpassingsvermogen: Behang kan gemakkelijk worden verwijderd en vervangen als u toe bent aan verandering en uw interieur wil updaten.

  • Unieke afwerking: Met behang kunt u verrassende accentmuren creëren of combineren met schilderwerken, waardoor u een unieke en opvallende afwerking kunt bekomen.

WILT U MEER WETEN OVER ONZE SERVICE IN BEHANGWERKEN?

CONTACTEER ONS EN ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE OP MAAT!

bottom of page