top of page
kaleien buitenmuur

KALEIEN

KALEIEN IN EN ROND ZONHOVEN, LIMBURG

KALEIEN: EEN MODERNE TOUCH VOOR OUDERE WONINGEN

Kaleien is een eeuwenoude techniek waarbij een dunne kalkpleister met een kwast op de gevel wordt aangebracht. Door het kaleien blijft de structuur van de bakstenen zichtbaar, waardoor deze techniek zorgt voor een prachtige, authentieke en matte afwerking. Maar dat is niet het enige voordeel. Het beschermt uw buitenmuren ook tegen weersinvloeden, voorkomt vochtproblemen en verlengt de levensduur van uw gevel. Kaleien verbetert dus niet alleen de esthetiek, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid en gezondheid van uw woning.

kaleien buitenmuur kapel

EEN PRACHTIG GEKALEIDE GEVEL DOOR ALGEMENE SCHILDERWERKEN LENAERTS FREDDY

Als specialist in kaleien in Zonhoven en verder in Limburg staan we garant voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, wij leveren altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Met ons oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw project tot in de puntjes wordt afgewerkt.

VOORDELEN VAN KALEIEN

  • Esthetiek: Kaleien geeft een prachtige uitstraling aan de gevel.

  • Gevelbescherming: De kalklaag biedt een goede bescherming tegen vorst, vocht en andere weersomstandigheden.

  • Duurzaamheid: Een techniek op basis van kalk, een natuurlijk en ecologisch verantwoord product.

  • Verbergt oneffenheden: Kalei kan oneffenheden in de gevel camoufleren.

  • Kleuren: Kalei kan van bijna elke denkbare kleur worden voorzien door de juiste pigmenten toe te voegen. U kiest zelf de gewenste kleur.

  • Waterdampdoorlatend: Kalei laat vocht in de muur ontsnappen wat ook schimmelgroei en vochtschade voorkomt. Het draagt ook bij aan een betere luchtkwaliteit binnenshuis.

KWALITEIT GEGARANDEERD

Bij Algemene Schilderwerken Lenaerts Freddy staan kwaliteit en klantentevredenheid centraal. Wij werken nauw samen met onze leveranciers die ons steeds uitgebreid advies verlenen. Hierdoor hebben we steeds kwaliteitsmaterialen en -producten, de juiste toepassingen en optimale technieken binnen handbereik, afgestemd op uw kaleiproject.

GEEF UW WONING EEN MAKE-OVER MET KALEIEN

Voor de aanvang van het kaleien wordt de ondergrond eerst grondig gereinigd. Dit zorgt ervoor dat de kalkpleister goed hecht en dat het eindresultaat er strak en verzorgd uitziet. U kunt zelf de gewenste kleur kiezen, waardoor u volledige controle heeft over de uitstraling van uw woning.

WILT U MEER WETEN OVER ONZE SERVICE IN KALEIEN?

CONTACTEER ONS EN ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE OP MAAT!

bottom of page